2. mai 2010

Be your own star show

Atte idag har jeg egentlig ikke så mye og skrive om. Jeg har akkuratt kommet ut av dursjen. Jeg får så mange spørsmål om vilken tann børste jeg bruker men jeg velger og ikke gå ut med det ennå. Litt privat liv må jeg få ha okså!!! Kan ikke skrive om alt!!! Jeg har hatt seriøst intense mens smærter denne uka. Tror det er noe med p pillene jeg bruker. Det har vært en sinnsykt slitsom uke, på mandag fikk jeg en mail om att jeg hadde vunnet 600.000 euro, jeg husker ikke att jeg har kjøpt lodd engang!!! Jeg sente bank informasjonen min til det nederlandske tippe selskapet, for de trengte 10.000 i deppositium først. Jeg har enda ikke fått pengene så jeg ringte til Poletiet, men de sa de ikke kunne gjøre noe......................Hvorfor kunne ikke de hjelpe meg?????? Det syntes jeg er for dårlig av Kongen og regjeringa eller vem det er som bestemmer. Vi bor i verdens rikeste land!!! Neste gang går stemmen min til FrP!!!! Desuten er Mette Hanekamhaug den hotteste på Stor tinget. Nesten bare gamle griser i dem andre partiene. Hvem vill ha de liksom? Ikke jeg i alle fall for jeg er en stærk selvstendig jente med bein i nesa og jeg vet hva jeg vil.

Til helga skal jeg på foto shoot. Gleder meg så sinnsykt!!!! Mange lurer på om det er ekkelt og kle av seg forran kamera. Det er det ikke i det hele tatt!!!! Det er en viktig jobb. Kent-Remi som skal ta bilder i helga er skikkeli proff. Han har kamera for fler tusener kroner å har hatt foto som valgfag på ungdoms skolen!!!! Desuten gifta han seg med Kine Jeanette schnuppa på gate bil treffet på Kløfta ifjor. U two is meant for each others!!!!!! Jeg og Kine Jeanette såpet inn biler og værandre i fjor og plutseli kom det masse folk for og se på. Vi spiller ikke på sex for vi beholder trusa på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå kan jeg ikke blogge mere idag, får jeg skal avgårde å bleke håret, tennene å rompa mi!!!!


Lurer du på noe???? Send inn spørsmål!!!! Jeg svarer på allt!!!!!! Legg igjen kommentar!!!!! PLiiiiiiis!!!!!!

4 kommentarer:

 1. herlig herlig!! ler høyt :)

  SvarSlett
 2. Lite ikke tatt på kornet da!

  SvarSlett
 3. Setter stort sett pris på bloggen din, men dette her minner meg litt for mye om mobbing og latterliggjøring.... Men mulig jeg er for gammel....

  SvarSlett
 4. Haaaaaahahaha, fantastisk! Dette var en ny side!

  SvarSlett

Legg igjen en kommentar!